Κατηγορίες

LED Απαριθμητές Πελατών (2 προϊόντα)

Απαρίθμηση Πελατών εντός καταστήματος με Led Display Κυλιόμενων Μηνυμάτων.

Οι Controller Cards της HUIDU έχουν προεγκατεστημένο το Software και τις υποδοχές και μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε Display που λειτουργεί ήδη , σε απαριθμητή.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3 συστημάτων ελέγχου:

1.ΚΑΛΩΔΙΑΚΑ: Με καλώδιο 5m που καταλήγει σε πλαφονιέρα με  Button. Απαιτείται μόνιμος χειριστής. Προτείνεται για μεγάλα καταστήματα.

2.ΑΣΥΡΜΑΤΑ: Με τηλεκοντρόλ Infrared (IR) εμβέλειας 6m. Απαιτείται  μόνιμος χειριστής. Προτείνεται για μεγάλα καταστήματα.

3.ΑΥΤΟΜΑΤΑ: Με Αισθητήρες κίνησης. Δεν απαιτείται  χειριστής. Προτείνεται για καταστήματα μικροτερου μεγέθους. (υπό κατασκευή).

 

   

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Telecontrol&Remote Sensor HD

3-32-050
Ο αισθητήρας IR «κουμπώνει» στην ειδική υποδοχή των controller cards και με τη χρήση του τηλεκοντρόλ μπορούμε να ελέγχουμε πολλές λειτουργίες του LED Display.
13,00€ χωρίς ΦΠΑ

Κυτίο Ελέγχου Καρτών με 3 Μπουτόν, 5m Καλώδιο και φίλτρο παρασίτων

3-32-066
Κυτίο Ελέγχου για HD controller cards με 3 Μπουτόν , 5m Καλώδιο και low pass φίλτρο. Οι Controller Cards της HD (HUIDU) έχουν προεγκατεστημένο το Software και τις υποδοχές και μπορούν να χειριστούν με διακόπτες μπουτόν από μακριά μία controller card HD που θα λειτουργεί ώς : χρονόμετρο , απαριθμητή θέσεων στάθμευσης , απαριθμητή για "ημέρες χωρίς ατύχημα " , επιλογέα προγραμμάτων, επιλογέα "πόλεων προορισμού¨για λεωφορεία ΚΤΕΛ και γενικά για κάποιες ειδικές εφαρμογές που απαιτούν χειροκίνητο χειρισμό του LED Display. Μήκος Καλωδίου 5m. Διαστάσεις: 12*8.5*3cm.
30,00€ χωρίς ΦΠΑ