Εξαρτήματα Pixel Σταυρών Φαρμακείων

                                                                

ΕΦΑΡΜΟΓΗ LED ΣΕ ΑΠΛΟ ΣΤΑΥΡΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

 

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες
  • Κανάλια Flasher
  • K3

Καλωδιωμένα LED Pixels 9mm

Led 9mm υψηλής φωτεινότητας καλωδιωμένα σε αλυσίδα 50 τεμαχίων. Μεταξύ τους συνδεδεμένα με εύκαμπτα καλώδια και στεγανά. Μπορούν να τοποθετηθούν σε απόσταση μεταξύ τους έως 6cm. Τάση λειτουργίας: 12VDC. Ισχύς: 0.11-0.17W/τεμάχιο (ανάλογα την απόχρωση). Γωνία εκπομπής φωτός: 120°. Αδιάβροχα IP65. Διάμετρος: 9mm. Διαθέσιμα σε: White, Red, Green, Blue, Yellow. Η τιμή αναφέρεται ανά τεμάχιο Led.
Από 0,10€ χωρίς ΦΠΑ

Καλωδιωμένα LED Pixels 5mm

Led 5mm υψηλής φωτεινότητας καλωδιωμένα σε 6αδα. Εν σειρά συνδεδεμένα με εύκαμπτο καλώδιο. Μπορούν να τοποθετηθούν σε απόσταση μεταξύ τους από 1cm έως 6cm. Τάση λειτουργίας: 24VDC. Ισχύς: 0.48W. Γωνία εκπομπής φωτός: 45°-60°. Διαθέτουν ενσωματωμένη την Αντίσταση. Διαθέσιμα σε: White DL, Red, Green, Blue, Orange, Yellow, WHITE DL USA. Η τιμή αναφέρεται σε 6-άδα Led.
Από 1,60€ χωρίς ΦΠΑ

FLASHER K3H-18A RF

3-25-045
Flasher για LED. Ιδανικό για Σταυρούς Φαρμακείων με LED Pixels. Τάση λειτουργίας: 12VDC-24VDC. Ισχύς Εξόδου: 216W-432W. Διαθέτει 3 κανάλια εξόδου. Ο έλεγχος του Flasher γίνεται με τηλεκοντρόλ RF . Δεν απαιτείται οπτική επαφή του τηλεκοντρόλ με το Flasher - εμβέλεια 10m . Διαθέτει 4 προγράμματα flashing και fading ταυτόχρονα. Το τηλεκοντρόλ είναι "ζευγαρωμένο" με το Flasher και κανένα άλλο τηλεκοντρόλ δεν μπορεί να το ελέγξει. Το τηλεκοντρόλ λειτουργεί με 2 κοινές μπαταρίες ΑΑΑ. Με εύκολο προγραμματισμό ένα τηλεκοντρόλ μπορεί να ελέγξει και περισσότερα Flashers . Σε περίπτωση απώλειας του τηλεκοντρόλ , διαθέτουμε του ιδίου τύπου που συντονίζεται με το υπάρχον Flasher με την διαδικασία "pair matching" χωρίς καμία αλλαγή στην εγκατάσταση. Διαστάσεις 13x4x3.5cm. Κατασκευή: Κίνα.
20,00€ χωρίς ΦΠΑ