ΝΕΟ-ΚΟΥΤΙΑ MODULAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ LED DISPLAY

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022

96x32cm Modular Μεταλλικό Κουτί για Led Display

Μεταλλικό (steel) πλαίσιο CNC 1 όψης για κατασκευή Display 96x32cm. Μονής Όψης. Βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Δέχεται 2 σειρές των 3 LED Modules ανά σειρά. Διαθέτει μεταλλική πλάτη με περσίδες για αποτελεσματική ψύξη. Η πλάτη είναι αποσπώμενη και αφαιρείται εύκολα ακόμα και όταν το display είναι σε κολώνα ώστε να γίνεται το service. Διαθέτει θέσεις για Τροφοδοτικά, Controller & Receiver cards, Ανεμιστήρες, USB, Ethernet, Καλώδιο WiFi. Διαθέτει υποδοχές για USB, Ethernet, Καλώδιο WiFi και θηλυκού ρευματολήπτη. Διαθέτει οπές ευθυγραμμισμού και διασύνδεσης με άλλα κουτιά, Όλη η σειρά Modular κουτιών είναι σχεδιασμένα για να συνδυάζονται μεταξύ τους σε ύψος ή σε μήκος με ειδικές εξόδους για τα καλώδια τροφοδοσίας και στήριξη. Διαστάσεις: 96x32x7cm. Βάρος: 4kg. 

 

128x32cm Modular Μεταλλικό Κουτί για Led Display

Μεταλλικό (steel) πλαίσιο CNC 1 όψης για κατασκευή Display 128x32cm. Μονής Όψης. Βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Δέχεται 2 σειρές των 4 LED Modules ανά σειρά. Διαθέτει μεταλλική πλάτη με περσίδες για αποτελεσματική ψύξη. Η πλάτη είναι αποσπώμενη και αφαιρείται εύκολα ακόμα και όταν το display είναι σε κολώνα ώστε να γίνεται το service. Διαθέτει θέσεις για Τροφοδοτικά, Controller & Receiver cards, Ανεμιστήρες, USB, Ethernet, Καλώδιο WiFi. Διαθέτει υποδοχές για USB, Ethernet, Καλώδιο WiFi και θηλυκού ρευματολήπτη. Διαθέτει οπές ευθυγραμμισμού και διασύνδεσης με άλλα κουτιά, Όλη η σειρά Modular κουτιών είναι σχεδιασμένα για να συνδυάζονται μεταξύ τους σε ύψος ή σε μήκος με ειδικές εξόδους για τα καλώδια τροφοδοσίας και στήριξη. Διαστάσεις: 128x32x7cm. Βάρος: 6.5kg.

 

 

96x48cm Modular Μεταλλικό Κουτί για Led Display

Μεταλλικό (steel) πλαίσιο CNC 1 όψης για κατασκευή Display 96x48cm. Μονής Όψης. Βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Δέχεται 3 σειρές των 3 LED Modules ανά σειρά. Διαθέτει μεταλλική πλάτη με περσίδες για αποτελεσματική ψύξη. Η πλάτη είναι αποσπώμενη και αφαιρείται εύκολα ακόμα και όταν το display είναι σε κολώνα ώστε να γίνεται το service. Διαθέτει θέσεις για Τροφοδοτικά, Controller & Receiver cards, Ανεμιστήρες, USB, Ethernet, Καλώδιο WiFi. Διαθέτει υποδοχές για USB, Ethernet, Καλώδιο WiFi και θηλυκού ρευματολήπτη. Διαθέτει οπές ευθυγραμμισμού και διασύνδεσης με άλλα κουτιά, Όλη η σειρά Modular κουτιών είναι σχεδιασμένα για να συνδυάζονται μεταξύ τους σε ύψος ή σε μήκος με ειδικές εξόδους για τα καλώδια τροφοδοσίας και στήριξη. Διαστάσεις: 96x48x7cm. Βάρος: 5kg.

 

128x48cm Modular Μεταλλικό Κουτί για Led Display

Μεταλλικό (steel) πλαίσιο CNC 1 όψης για κατασκευή Display 128x48cm. Μονής Όψης. Βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Δέχεται 3 σειρές των 4 LED Modules ανά σειρά. Διαθέτει μεταλλική πλάτη με περσίδες για αποτελεσματική ψύξη. Η πλάτη είναι αποσπώμενη και αφαιρείται εύκολα ακόμα και όταν το display είναι σε κολώνα ώστε να γίνεται το service. Διαθέτει θέσεις για Τροφοδοτικά, Controller & Receiver cards, Ανεμιστήρες, USB, Ethernet, Καλώδιο WiFi. Διαθέτει υποδοχές για USB, Ethernet, Καλώδιο WiFi και θηλυκού ρευματολήπτη. Διαθέτει οπές ευθυγραμμισμού και διασύνδεσης με άλλα κουτιά, Όλη η σειρά Modular κουτιών είναι σχεδιασμένα για να συνδυάζονται μεταξύ τους σε ύψος ή σε μήκος με ειδικές εξόδους για τα καλώδια τροφοδοσίας και στήριξη. Διαστάσεις: 128x48x7cm. Βάρος: 8kg.

Πατήστε στις εικόνες των προϊόντων για να δείτε την τιμή και περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες.